om Zegowater

Om ZegoWater teamet

Vi har nu arbejdet med kvalitets vandkølere til dansk erhvervsliv i to årtier, og vi sætter en ære i at levere et produkt som fungere 10 – 20 år efter, derfor bruger vi flere resurser på at optimere og forbedre ZegoWater produktet så det står mål med vores egne standarter for hvad kvalitet er. ZegoWater.dk er et 100% dansk designet produkt, med sin produktionen inden for EU.

Udvikling og design teamet bag ZegoWater.dk er Henrik Brammer og Jacob Olsen som tilbage i 2005 fik idéer til hvordan vi skal drikke koldt vand i hjemmet og på arbejdet.” Hvorfor skal diverse vandkølere stå på bordet” og specielt når de overgår hinanden i dårligt design. Hvorfor ikke bygge dem ind i køkkenet med et armatur i et Skandinavisk design med en høj signal værdi.

ZegoWater.dk er bygget på 25 års teknisk erfaring i varme og kolde drikke, Vi acceptere ikke halve løsninger eller dårlig kvalitet, fra vores under leverandøre eller os selv. Hvert 6 mdr. bliver alle fejl og garanti sager evalueret og forbedret, dette har gjort at vores garanti sager i dag er under 0,7%. ZegoWater.dk er det mest driftssikre samt energi korrekte vandkøler på det europæisk marked.

0
+
MILLION CUSTOMERS
0
+
TEAM MEMBERS
0
HR
SUPPORT AVAILABLE
0
+
CUP OF COFFEE
0
%
POSITIVE REVIEWS